Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye ve Ukrayna milli borcu en riskli ülkeler arasında

Bank of America milli borçta en riskli ülkeler arasında Türkiye’nin de olduğunu açıkladı. Listede Venezuela, Yunanistan, Ukrayna, Pakistan, Mısır, Rusya, Brezilya, Kazakistan ve Türkiye var.

ABD’nin en büyük bankalarından Bank of America’nın yayınladığı bir grafiğe göre Türkiye, milli borçlar konusunda en riskli ülkeler arasında yer alıyor.

Türkiye, grafikte 200-500 puan aralığında bulunuyor. Borç riski en yüksek olan ülkeler Venezuela, Yunanistan, Ukrayna, Pakistan, Mısır, Rusya, Brezilya, Kazakistan ve Türkiye şeklinde sıralandı. Borç riski en güvenli olan ülkeler ise Almanya, İsviçre, İsveç, ABD ve İngiltere. Bank of America, borç riski sıralamasını ülkelerin Kredi Temerrüt Sigortası’nı (CDC) göz önünde bulundurarak hazırladı.

BUGÜN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]