Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Motosiklet sürücüsü Altın elbiseli adam kazada hayatını kaybetti

Motosiklet dünyasının ünlü isimlerinden "Altın Elbiseli Adam" olarak bilinen, Bayoğlu öldü.

Altın elbiseli adam lakabıyla bilinen Barkın Bayoğlu 24 Temmuz gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu can verdi.

42 yaşındaki motosiklet tutkunu ve eğitmeni gece saat 01:30 sularında Avrupa yakası yolunda ilerlerken yola aniden çıkan Buğra Erdem’e çarptı. Olay yerinde Erdem hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Barkın Bayoğlu’nu ambulansla hastaneye kaldırdı. Altın elbiseli adam lakabıyla bilinen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BARKIN BAYOĞLU KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.

İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle ilgili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

2016’DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI

Barkın Bayoğlu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını da esprili diliyle anlatmıştı. 

Muhabir: S. Dolunay

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]