Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Fuat Avni’den ‘muhalif medyaya el konulacak’ iddiası

Yaptığı paylaşımlarla birçok algı operasynunu önceden deşifre eden Twitter fenomeni Fuat Avni, 1 Kasım’da yapılacak erken seçim öncesi muhalif medyaya el konulacağını iddia etti. Hedefte; Samanyolu Gurubu, İpek Medya Grubu, Sözcü ve Taraf Gazetesi ile Doğan Medya Grubu var.

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon hükümetinin kurulamaması sonucu Türkiye 1 Kasım’da erken seçime gidiyor. Seçimin hemen ardından bitirilen Çözüm Süreci ve art arda gelen şehit haberleri ülke gündemini uzun süredir meşgul ediyor. Ülke bu yoğun gündemle seçime giderken Fuat Avni’den çok konuşulacak iddialar geldi. Şehit cenazelerinin ve terörün sorumlusunun Saray olduğunu iddia eden Fuat Avni, Yarbay Mehmet Alkan’ın gündeme oturan feryadının planları bozduğunu yazdı.

Erken seçim öncesi muhalif medyaya el konulacağını iddia eden Fuat Avni, planlanan süreci anlattı: “Günlerdir, İsrafsaray’da muhalif medyanın nasıl susturulabileceğine dair toplantılar yapılıyordu. Her şeyi göze alarak, seçim arafesinde muhalif medyaya el konulması kararlaştırıldı. Plan Y…’ye sunuldu. Onay alınınca devreye sokuldu. Aşamalı olarak muhalif medyaya operasyon yapılacak. 13. Hedefte sırasıyla, Cemaat Medyası, İpek Grubu, Sözcü ve Taraf Gazetesi ile Doğan Medyası var. Gazete ve televizyonlara el konulacak.”

IŞİD’e giden tırları haber yaptığı için yandaş medyanın Erdoğan’ın hedefi haline gelen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar da casusluktan tutuklanacağını aktaran Fuat Avni, nu yolla Cumhuriyet’i susturmayı planladıklarını yazdı.

İşte Fuat Avni’nin o paylaşımları: https://twitter.com/fuatavni_f

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]