Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Alış Veriş

Sitemize destek olun!

Ukrayna'nın ilk Türkçe haber sitesi varlığını sizin desteklerinizle devam ettirecek.

Değerli UkraynaHaber.com Okurları,

Sizlere ulaştırmak üzere olduğumuz haberlerin gücü ve etkisi konusunda hepimiz hemfikiriz. Ukrayna ve dünyadaki gelişmeleri anbean aktararak, bilinçli bir toplumun oluşmasına katkı sağlıyoruz. Ancak, bu önemli görevi yerine getirebilmemiz ve sürdürebilmemiz için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Son günlerde Ukrayna ve bölgesindeki olayların artan karmaşıklığı ve krizin derinleşmesi, haber kaynaklarımıza olan talebi ve dolayısıyla server, hosting, sosyal medya abonelikleri, siber güvenlik, c-panel, vb. operasyonel maliyetleri artırdı. Sizden gelen destek, bize bu zorlu zamanlarda daha da güçlenmek ve hizmetlerimizi sürdürebilmek için kritik önem taşıyor.

UkraynaHaber.com’un bağımsızlığı ve tarafsızlığına olan inancınızı göstermek adına, bize bu zor zamanlarda destek olarak moral ve motivasyonumuzu ve dahi marifetimiz arttırma adına, bizimle birlikte hareket ederek, bu değerli platformun devamlılığını sağlayabilirsiniz.

Herhangi bir miktar katkı, bu bize ikram edeceğiniz bir çay, bir kahve parası dahi olabilir bize büyük bir destek olacak ve daha fazla haberi sizlere ulaştırmamıza yardımcı olacaktır.

Siz de UkraynaHaber.com’un yayın kalitesini ve etkisini artırmak için bugün bir katkıda bulunabilirsiniz. Lütfen, bağış yapmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin ve gelecekteki haberlerimizin güvende olmasına destek olun.

PAYPAL BAĞIŞI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Unutmayın, habere olan güveninizi korumak ve bağımsız medyanın önemini vurgulamak için bugün bizimle birlikte olun. Sizler olmadan, bu değerli misyonu sürdürmemiz mümkün olmayacaktır.

PATREON‘DAN DESTEK OLUN

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN AYRICALIKLARDAN YARARLANIN

Saygılarımla,
Yunus Erdoğdu
UkraynaHaber.com Editörü

WhatsApp destek yapmak için veya destek konusunda daha fazla bilgi almak için hattımızdan bize ulaşabilirsiniz:

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ:

https://www.youtube.com/channel/UCGFU5VjfBWajzwWzc3qUYWA

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]