Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna alım heyeti İnegöl MODEF EXPO Furarına katılıyor

İFOR Fuarcılık tarafından düzenlenen İnegöl 7’nci MODEF EXPO 2012 Fuarı düzenlenen törenle açıldı. 14 Ekim tarihine kadar açık kalacak olan fuara 3 bin yabancı ziyaretçi bekleniyor.

İFOR Fuarcılık tarafından düzenlenen genelde 28’inci, EXPO olarak ise 7’nci MODEF Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. İnegöl’ün ve İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı olan MODEF EXPO 2012’nin açılış töreninde yapılan konuşmalarda mobilyayla ilgili yeni hedefler ve İnegöl’ün mobilya başkenti olması yolunda atılan adımlara vurgu yapıdı. Bu yıl ilk kez MODEF EXPO Fuarı’na Ekonomi Bakanlığı, İstanbul İhracatçılar Birliği desteği ile 8-11 Ekim tarihleri arasında yurtdışından alım heyetlerinin geleceği de belirtildi. Açılış törenine İnegöl protokolü eksiksiz katılırken, Bursa Vali Vekili Eyüp Sabri Kartal’da açılış töreninde hazır bulundu.

Vali Vekili Eyüp Sabri Kartal konuşmasında çok göz doldurucu bir fuar yapıldığını dile getirdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise hizmet sancağını ellerine aldıkları 8,5 yıl önce hedeflerinin belli olduğunu kaydedip, “Ana hedeflerimizden bir tanesi de güzel İnegöl’ümüzü mobilyanın başkenti yapmaktı.” dedi. Aktaş, bu yıl ilk kez MODEF EXPO Fuarı’na Ekonomi Bakanlığı İstanbul İhracatçılar Birliği Desteği ile 08-11 Ekim tarihlerinde Azerbaycan, BAE, Cezayir, Fas, Fransa, Gürcistan, İran, Kazakistan Kuveyt, Libya, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Ürdün’den alım heyeti programı gerçekleştirileceğini de belirtti.

İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl da, İnegöl’ün Türkiye’de mobilyanın başkenti olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.

Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan konuşmasında İnegöl olarak fuara gerekli önemi verdiklerini ifade ederek; “Yeni tasarımlarımızı, yeni modellerimizi hazırladık. Bu fuarlar İnegöl’e çok büyük artılar katmıştır.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılışı kurdelesi kesildi ve stantlar ziyaret edildi.

HASAN ÖZDEMİR | BURSA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]