Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Kiev ve İstanbul arasındaki kardeş şehirler projesi ivme kazandı

2005 yılında dönemin İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey ve Kiev Milli Eğitim Müdürü Boris Jebrovskiy tarafından başlatılan eğitimde el ele kardeş şehir projesi yeni bir düzeyde tekrar masaya yatırılıyor.

Bu güzel gelişmeye de 1- 3 Eylül’de tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ın Kiev ziyareti vesile oldu.

Kiev Milli Eğitim Müdürü Gorünova Vera Zinovyevna ve Kiev ilçe eğitim müdürleri ile birlikte karşılıklı biz ziyaretle İstanbul’da bulunuyor.

Bu dört günlük bir ziyaret esnasında iki şehir arasındaki işbirliği perspektifleri görüşülecek, karşılıklı tercüme paylaşımı gerçekleşecek ve geleceğe yönelik somut projelerin temeli olacak anlaşmalar imzalanacaktır.

Bugün ilk görüşme tanışma şeklinde gerçekleşmiştir. Kiev İlçe eğitim Müdürleri kendilerine İstanbul’dan kardeşe ilçeler seçmiştir. Görüşmeler sevgi ve dostluk atmosferinde geçti. Katılımcılar eski projelerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve daha aktif bir çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Ukrayna heyetini yardımcıları ve farklı İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile birlikte İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ağırladı.

İlk günkü görüşmeler canlı Türk müziği eşliğinde, sıcak bir atmosferde akşam yemeği ile birlikte sona erdi.

İstanbul – www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]