Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

FİFA’nın reytingi: Ukrayna 13 sıra kaybetti

FİFA’nın yayınladığı reytingine göre Ukrayna futbol milli takımı son başarısızlıklardan dolayı  42.sıradan 55 sıraya indi.

FİFA’nın resmi sitesinden yapılan açıklamada Ukrayna milli takımı Moldova’daki karşılaşmasında berabere kaldı ve Karadağ takımı ile kendi sahasında mağlup olması Ukrayna’nın milli takımını 13 sıra geriye götürdü.

FİFA’nın reytinginin ilk sırasını önceki olduğu gibi dünya ve Avrupa şampiyonu ispanya yer alıyor. Reytingdeki ikinci sırada Almanya ve 3. Sırada Arjantin yer alıyor. Reytingin ilk onda İtalya, İngiltere, Hollanda, Kolombiya, Rusya ve Hırvatistan takımları bulunuyor.

Toplam olarak FİFA’nın listesinde dünyanın 207 futbol birlikleri içerir. FİFA’nın sonraki reytingi 19 Aralık’ta yayınlanacak.

YEVGENİYA VYAÇESLAV | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]