Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Barca’yı elememiz imkânsız

Barcelona ile Shakhtar Donetsk, bugün Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 5-1’in rövanşında, Ukrayna’da kozlarını paylaşacak.

Bir dönem Beşiktaş ve G.Saray’ı çalıştıran Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu ise ilk maçı deplasmanda 5-1 kaybeden takımının Barcelona’yı elemesinin “imkansız olduğunu, ancak maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi’ni hak ettiklerini gösterebileceklerini” belirtti. Rumen teknik adam, “Elemenin imkansız olduğunu biliyoruz. Ancak maçı kazanmak için oynayacağız. Bu ligde yerimizin olduğunu göstermek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi bize çok şey kattı ve gelecekte de ilerleme kaydetmeyi sürdüreceğiz.” dedi. Barcelona’nın oyun seviyesini bildiklerini dile getiren Lucescu, “Barcelona bizden daha deneyimli. Oyunu nasıl kontrol edeceklerini, rakibin hatalarından nasıl faydalanacaklarını, nasıl toplu hücum edeceklerini, topu nasıl geri kazanacaklarını biliyorlar. Umarım bu seviyede oynamayı sürdürür ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanırlar.” diye konuştu.

Devler Ligi’nde gecenin diğer maçında ise Manchester United ile Chelsea Old Trafford’da karşılaşacak. Manchester United, saat 21.45’te başlayacak maça deplasmanda aldığı 1-0’lık sonucun avantajıyla çıkacak. Premier League’deki şampiyonluk yarışında havlu atan Chelsea, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce iki kez karşılaştığı Manchester United’a her iki maçta da boyun eğdi. Manchester United’a geçen hafta evinde 1-0 yenilen Chelsea, 2008’deki final müsabakasında da penaltılarla kaybetmişti.

Spro Servisi – UkraynaHaber.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]