Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lucescu iki sene daha Shakhtar Donetsk’te

Ukrayna’nın güneydoğusundaki Donetsk şehrinde, bir araya gelen; Shakhtar Donetsk Futbol Kulübü Başkanı Rinat Ahmetov ile Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu kulüple olan sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Lucescu ile iki yıllık sözleşme imzalayan Rinat Ahmetov yaptığı açıklamada, “Sözleşme imza aşamasında para konusu gündeme hiç gelmedi. Çünkü bu konu ne benim için ne de Lucescu için önemli değil. Beni ilgilendiren bir tek soru vardı, acaba takım başarısında zirveye ulaşmış durumda mı yoksa bir adım daha ileri gider miyiz?” dedi.

Ahmetov’un kafasını kurcalayan soruya ise Lucescu verdiği cevapla çözdü. Lucescu, “Taraftarlarımızı seviyorum. Oyuncularımızı seviyorum. Yardımcılarıma güvenim tam eminim ki kulüp ile herkes birlikte çabalarını birleştirirse yeni zirvelere ulaşabiliriz.” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Shakhtar Donetsk’in Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Lucescu 2015 yılı yazına kadar Shakhtar ile birlikte olacak.

Ukrayna futbolunda çığır açan Mircea Lucescu Shakhtar’ın baş antrenörü olarak 2004 yılından itibaren çalışıyor. Bu süre zarfında takım 6 kez Ukrayna şampiyonu oldu. Ukrayna Kupası’nı dört kez kazanan takım aynı zamanda Ukrayna Süper Kupası sahibi oldu ve 2009 yılında UEFA Kupası’nı kazandı ve iki defa Şampiyonlar Ligi’nde play-off’a çıktı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]