Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da siyasi parti lideri vurularak öldürüldü

Ukrayna’nın liman ve ticaret kenti Odesa’da, Ukrayna Sanayici ve Girişimciler Partisi lideri Aleksandr Korobçinskiy suikasta kurban gitti.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Aleksandr Korobçinskiy’nin 5 Ocak akşam saat 19.30 sıralarında Odesa’daki evinin önünde aracından indiği esnada kurşunlanarak öldürüldüğü belirtildi.

Kimliği belirsiz bir kişi tarafından 4 el ateş edildiği ve 9 mm çapındaki kurşunlardan ikisinin maktulün karın bölgesine isabet ettiği bildirildi. Yaralı halde özel bir hastaneye kaldırılan işadamı ve politikacı Korobçinskiy’nin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ukrayna’daki “İntostroy” inşaat şirketi başındaki Korobçinskiy, Odesa Belediye Meclisi üyesiydi ve 2010 sonbaharında yapılan yerel seçimlerde Odesa Bölgesi’nde sandıktan 3’üncü olarak çıkmıştı.

Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]