Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Hükümet Kiev’de trafik sıkışıklığına çözüm buldu

Başkent Kiev’in kanayan yarası trafikteki sıkışıklığa Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov çözüm buldu. Azarov otomobillerin direksiyonunu bırakın  bisikletlerin pedallarına asılın dedi.

Bugün trafikte sıkışan Azarov bu işi çözülmesi gerektiğine karar verdi. Ve kaldırımların bir kısmını bisikletlere ayırdı. Şimdiden birçok yolda kaldırımlara bisiklet ve yaya resimleri çizildi. Fakat bu bisikletlerin park sorunu çözülebilmiş değil.

Öte yandan sitemizin muhabiri ise Yevropeyskiy Meydan tarafından Poçtavaya metrosu yönündeki bisiklet yollarından Lexus’ların geçtiğini gördü. Fakat uyanık Lexus şoförü cipin sadece bir tarafını bisiklet yoluna kalan iki tekeri de asfalta koyarak çözüm bulmuş. Anlaşılan hükümetin yapacağı bisiklet yollarından bir süre Lexus’lar geçecek.

 

Jenya Vyaçeslav – UkraynaHaber.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]