Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaVideo

VİDEO | Erdoğan’a, “you are terrorist” diyen kişi tekme tokat dövüldü!

Erdoğan'ın, ABD ziyaretinde yine olay çıktı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Recep Erdoğan’ın, 72. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında bulunduğu ABD’nin New York şehrinde Türk-Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC)’ne örgütüne hitap ettiği sırada protesto gösterisi edildi.

Protestocuların arasında ABD vatandaşlarının da olduğunu söylendi. Protestocular korumlar ve AKP’liler tarafından tekme tokat dövülerek salondan çıkarıldı.

AKP lideri Erdoğan konuşmasına başladıktan birkaç dakika sonra pankart açan protestocuların İngilizce olarak “you are terrorist” (teröristsin) dedikleri duyuldu. Bu sözler üzerine çıkan arbedede, birkaç kişinin salondan yaka paça çıkarıldığı görüldü.

Erdoğan’ın olay anındaki bakışları sosyal medyada gündem oldu.

Amerika’nın Sesi’ne göre, toplantının yapıldığı New York Times Meydanı’ndaki Marriott Marquis otelinin güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği olayda, salondaki katılımcıların da salondan çıkarılan protestocuya vurdukları görüntülere yansıdı. Erdoğan konuşmasına devam ettikten bir süre sonra salondan bir başka protestocunun yaka paça götürüldüğü görüldü. Bu protestocunun da Erdoğan’ı dinlemeye gelenlerin yumruklarına hedef olduğu kameralara yansıdı.

Erdoğan’ın, ikinci bir arbede sonrasında konuşmasına bir kez daha ara vermek zorunda kaldı.

Arbede, Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump’la yapacağı ikili görüşme öncesinde yaşandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]