Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Rusya’nın 4 Çek’er zaferi Kiev’de sabaha kadar kutlandı

Ukrayna’daki futbol severler Polonya ve Ukrayna’nın ortak ev sahipliği yaptığı EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, A Gurubu’ndaki Rusya ile Çek Cumhuriyeti karşılamasını başkent Kiev’in merkezindeki taraftar bölgesindeki dev ekranlarda izledi.

Rusya’yı tutan taraftarlar gollerle peş peşe sevinç gösterileri yaptı. Her gol atıldığında dev ekran kenarlarından havai fişekler atıldı. Taraftarın karşılaşmayı asfalta oturarak izlemesi karşılaşmaya bakan fanatiklerden çok eylem yapan kişiler görüntüsü oluşturdu.

Rusya’nın Çek Cumhuriyeti’ni 4-1 yenerek şampiyonada 3 puan kazanan ilk takım olmasının sevinci Kiev’de sabah saatlerine kadar devam etti. Ellerinde Rusya bayrağı ile sevinç gösterileri yapan coşkulu taraftar yaptıkları açıklamalarla sevincini Cihan Haber Ajansı ile paylaştı. Taraftarlar milli takımlarını kutlayarak Ukrayna ile final maçı oynamak istediklerini söyledi.

Maç akabinde uzun süre havai fişek gösterisi yapıldı. Kiev merkezindeki havai fişek görüntüsü şehrin birçok noktasından görüldü.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]