Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Pompeo, Ukrayna ziyaretini iptal etti

Ziyaret süresiz bir şekilde ertelendi…

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun, 3 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Ukrayna’nın başkenti Kıyiv resmi ziyaretinin iptal olduğu bildirildi.

Geziyi erteleme nedenleri henüz bilinmiyor. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Özbekistan ve Kıbrıs’ı ziyaret etmesi bekleniyordu.

Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun 7 Ocak’ta Kıbrıs’a yapacağı ziyaretin ‘önemli ve manidar olduğunu’ söylemişti.

Hristodulidis, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki adımlarına karşı nasıl hareket edilmesi gerektiği yönünde görüşme yapılacağını ifade etmişti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]