Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Trump: Putin için küçük bir hediyem var

Avrupa turuna çıkan Trump: En kolay görüşmem Putin'le

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, 16 Temmuz’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le yapacağı görüşmede kendisine küçük bir hediye vereceğini söyledi.

New York Daily News’in haberine göre Trump, “Putin için küçük bir hediyem var. Ancak bunun ne olduğunu hediyeyi verdiğimde öğreneceksiniz” dedi.

Putin ve Trump, 16 Temmuz’da Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de bir araya gelecek.

Gazetecilerin soruları üzerine ”Putin, dost mudur düşman mıdır, bunu söyleyemem, ama o bir rakip” değerlendirmesini yapan Trump, Rusya lideriyle 16 Temmuz’da Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de ilk kez tam formatta yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.

Yaşlı kıtaya yapacağı çıkarmada Avrupalı liderlerlerle görüşmelerine kıyasla en kolay, en rahat geçecek görüşmesinin muhtemelen Putin’le olacağını söyleyen Trump, ”Açık konuşmak gerekirse hepsinin içinde en kolayı Putin. Kimin aklına gelirdi?” dedi.

SEÇİMLERE MÜDAHALE GÜNDEMDE…

Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le Helsinki’de yapacakları görüşmede, Rusya’nın 2016’daki ABD Başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarını gündeme getireceğini söyledi.

New Jersey’e yolculuğu sırada başkanlık uçağı Air Force One’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, “Onunla her şeyi konuşacağım. Ukrayna’yı, Suriye’yi ve seçimleri konuşacağız. Kimsenin seçimlere müdahalesini istemiyoruz” dedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]