Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Manisa’daki 471. Mesir Şenlikleri’nin onur konuğu Ukrayna olacak

Bu yıl 21-27 Mart’ta düzenlenecek Manisa 471. Mesir Şenlikleri’nin onur konuğu Ukrayna olacak.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, 471. Mesir Festivalinin Manisa’ya yakışır bir şekilde kutlanacağını belirterek, “Ülkeler nezdinde de girişimlerde bulunuldu. Bu yıl onur ülkesi olarak Ukrayna kararı alındı. Yaklaşık 50-60 kişilik bir gurubu ağırlayacağız. Halk dansları ekipleri olarak da İtalya, Ürdün, Bulgaristan ve Cezayir’e, büyükelçiler düzeyinde ve kardeş şehirler içinde de Azerbaycan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan, Bulgaristan, İtalya, Rusya, Romanya, Makedonya’ya davet gönderildi” dedi.

Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık da, her yıl olduğu gibi bu yıl da üç ya da 3,5 ton mesir saçmayı düşündüklerini söyledi.

Öte yandan programının hazırlığı için gerçekleştirilen ilk toplantıda, özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve protestolara yol açan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Kanuni Sultan Süleyman’ı oynayan Halit Ergenç’in Merkez Efendi’yi, Valide Sultan’ı oynayan Nebahat Çehre’nin de Hafsa Sultan’ı canlandıracağı belirtildi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]