Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, alım heyeti Kayseri 2. Mobilya Fuarı’nı gezdi

Kayseri 2. Mobilya Fuarı, yurt içi ve yurt dışından gelen 38 bin 764 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

TÜYAP tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası, KOSGEB ve TİKA’nın sağladığı destek ve işbirlikleri ile 25–29 Nisan tarihleri arasında Kayseri 2. Mobilya Fuarı gerçekleştirildi. Dört ayrı salonda 18 bin metrekare kapalı alanda İstikbal, Bellona, Mondi, Kilim, Ladin, Aldora, Slims, Sefes, BRN, Starline, Elif, Monessa, Elizan başta olmak üzere sektörün lider markalarının 2013 modellerinin görücüye çıktığı fuarın sadece bölge değil ülke ekonomisine de önemli katkılar sağladığı belirtildi.

Gürcistan, Bulgaristan, Rusya, Makedonya, İran bulunan TÜYAP yurtdışı ofisleri ve 29 ülkedeki temsilcilikleri ile ticaret müşavirlikleri ve yurtdışındaki 33 hedef ülkede bulunan tüm sektörel – birlik ve dernekler aracılığıyla tanıtım çalışmaları yapıldı. Bunun sonucu olarak K.MOB 2012 Fuarı’na Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Fas, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, İtalya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Rusya, Slovenya, Türkmenistan, Ukrayna, Yunanistan’dan alım heyetleri geldi.

TÜYAP, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın ziyaretinin de yanı sıra K.MOB 2012 Kayseri 2. Mobilya Fuarı ile yurt içi ve yurt dışından gelen 38 bin 764 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]