Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

2011 yılında Ukrayna’da yeni üretim tesisleri devreye giriyor

2011 yılında, Ukrayna’da yeni çelik tesislerinin devreye alınması bekleniyor. Devreye alınacak tesislerden ilki Ukraynalı çelik üreticisi Industrial Union of Donbass’ın (ISD) bağlı kuruluşu Dneprovsky Iron and Steel Works’e ait.1,7 milyon mt kapasiteli yeni 3 no’lu sürekli kütük döküm makinesi 2011 yılının ocak-şubat döneminde devreye almayı planlanıyor.

Ayrıca, 2011 yılının dördüncü çeyreğinde, Ukraynalı boru üreticisi Interpipe Corporation (Interpipe), yıllık 1,32 milyon mt yuvarlak kütük ve blum üretilebilecek yeni elektrik teçhizatlı çelik üretimi tesisini devreye almayı planlıyor.

Bununla birlikte, 2011 yılı sonu itibarıyla, dünyanın en büyük entegre çelik ve madencilik şirketi ArcelorMittal’in Ukrayna merkezli bağlı kuruluşu ArcelorMittal Kriviy Rih 1,2 milyon mt kapasiteli ilk sürekli kütük döküm makinesi ve pota fırınını devreye almayı planlıyor.

SteelOrbis

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]