Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

[ÖZEL SES KAYIDI] WhatsApp’da, “AKP ile İsmailağa Cemaati CHP/PKK/FETÖ kargaşa çıkartacak” paylaşımı iddiası

WhatsApp'ta paylaşılan ses kayıtları endişelendirdi. WhatsApp konuşması bu şekilde ancak üçüncü bir cihaz yardımıyla kaydedilebiliyor... Bu kadının bunu kaydedip yayınlaması olası bir istihbarat operasyonuna işaret ediyor. Algı operasyonların karşı dikkatli olmak da fayda var.

CHP’nin İstanbul’u kazandığının anlaşılması akabinde, karanlık planlar devreye sokuldu. AKP ve İsmailağa cemaati müntesiplerinin sosyal medya WhatsApp guruplarında, “CHP/PKK/FETÖ kargaşa çıkartacak” şeklinde ses kayıtlarını paylaştıkları iddia edildi.

UkraynaHaber.com WhatsApp ihbar hattına  (+380636656525) gelen ses kayıtlarında bir kadın ve erkek arasında gerçekleşen konuşmalar ile bir sivil toplum kurluşu yetkilisinin konuşmalarından kesitler şöyle: “Yenge şunu söylüyorum genel merkezde yetkililerle görüştüm İstanbul 200 bin oy farkla Binali Yıldırım önde bu bir, ikincisi İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, PKK ila anlaşmış İstanbul’u karıştırmak için birleşmişler ve FETÖ ile anlaşmış buğun 16 Temmuz’un aynısın yaşanacak.. Ali’nin silah verecek.. her şeye hazırlıklı olun.. darbenin aynısını yapacaklar…”

Başka bir “sivil toplum kuruluşu” üyesi konuşmasında ise STK’ları hitaben: “Durum çok kritik kalkışma olacak…” benzeri sözler sarf ediyor…

İktidara yakın medya uzun süredir bu iddiaları destekleyecek bağlamda yayın yapıyordu.

İşte o iddiaların ses kayıtlarının tamamı youtube kanalımızda:

 

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]