Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna polisi, Türkiye’ye fuhuş için kadın götüren çeteyi çökertti

Başkent Kıyiv polisi Türkiye'ye cinsel sömürü için genç kızları tuzağa düşüren Odesalı kadını yakaladı

Kıyiv Başsavcılığının emriyle yapılan operasyonda, polis Ukraynalı kadınları cinsel istismar ve fuhuş için Türkiye Cumhuriyeti’ne götürmeye çalışan bir kadını yakaladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Odesa’da ikamet eden 40 yaşında bir kadın fuhuş yaptırmak için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile anlaşarak başkentte maddi durumu kötü genç kızlar arıyordu.

Tuzaklarına düşürdükleri genç kızlara İstanbul’da cazip bir gelirle fuhuş yapma teklif edildi kabul eden kızlar aracılara devredildi.

İki kız tam Türkiye’ye götürülecekken 12 Kasım Perşembe günü, kolluk kuvvetlerinin ortak özel operasyonuyla iki kadını Ukrayna devlet sınırından Türkiye’ye götürülmeye çalışırken gözaltına alındı.

Zanlılar tutuklama talebiyle Kıyiv Peçersk Bölge Mahkemesine sevk edildi.

WhatsApp bülten ve ihbar hattımız:

Telegram haber kanalımız: https://t.me/ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]