Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

TOGG’unu Ukraynalı Bakana tahsis eden Hulusi Akar: “Biz daha binmedik”

Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov dün Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın daveti üzerine Türkiye’ye geldi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov arasında olumlu ve yapıcı ortamda gerçekleşen görüşmede, küresel gıda krizinin çözümüne büyük katkı sağlamak için Cumhurbaşkanı Recep T. Erdoğan liderliğinde oluşturulan tahıl girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu, bugüne kadar 903 gemi ile 28,3 milyon ton tahılın ihtiyacı olan ülkelere emniyetle sevkini sağlayan girişiminin aksaksız ve kesintisiz devamı için atılması gereken adımlar ele alındı.

Bunların yanı sıra Kayseri’de gerçekleşen ziyarette bir sürpriz de yaşandı.

Bakan Akar, Millî Savunma Bakanlığına verilen “06 MSB 02” plakalı yerli ve millî otomobil TOGG’u ziyaret sırasında Kubrakov’a tahsis etti.

Bakan Akar, görüşmenin gerçekleştiği otelin kapısında karşıladığı Bakan Kubrakov’a bu otomobile binen ilk kişi olduğunu belirterek, “Biz daha binmedik, Nasıl beğendiniz mi?” diye sordu. Bakan Kubrakov da Bakan Akar’a teşekkür ederek TOGG’a yönelik beğenisini dile getirdi.

Otelin çevresinde bekleyen vatandaşlar da Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ve TOGG’a yoğun ilgi gösterdi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]