Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kazakistan Dışişleri Bakanı’ndan FLAŞ Açıklama…

Bilim İnovasyon Liseleri’ne kimsenin müdahalesine izin vermeyiz!

Kazakistan Dışişleri Bakanı Kayrat Abdrahmanov, Kazakistan’da çeyrek asırdır eğitim faaliyetlerinde bulunan eski ismi Kazak-Türk Liseleri, yeni ismi Bilim İnovasyon Liseleri’ne (BİL) dışardan kimsenin müdahalesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Başkent Astana’da meclis oturumu sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Dışişleri Bakanı Kayrat Abdrahmanov, Kazak-Türk Liseleri’nin marka değişikliğine gittiğini ve Bilim İnovasyon Liseleri olduğuna dikkat çektiği açıklamasında, bu okulların tamamen Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre eğitim verdiğinin altını çizdi.

Bilim İnovasyon Liseleri’nin sadece Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından denetlenebileceğine vurgu yapan Bakan Abdrahmanov: “Biz Kazakistan olarak bu okullara kimsenin dışardan müdahale etmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

Stephaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]