Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da trafik kazaları 10 kişi öldü

Yeni yılın ilk günlerinden itibaren ölümlü trafik kazalarının arttığı Ukrayna’da, geçtiğimiz 24 saat içinde meydana gelen toplam 55 trafik kazasında, toplam 10 kişi hayatını kaybetti.

Bir günlük trafik terörünün bilançosuna ilişkin Ukrayna Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 55 kişinin de yaralandığı bildirildi. Dün kayıtlara geçen 55 trafik kazasında kar yağışı, yollarda buzlanma ve görüş mesafesinin düşüklüğü etkili oldu.

Ülkede dün kayıtlara geçen en son trafik kazası saat 22.10’da Harkiv bölgesinin Üzüm Şehri yolunda meydana geldi. İki binek otomobilin çarpışması sonucunda otomobillerde bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.

Öte yandan emniyet kayıtlarına göre, Ukrayna’da trafik kazası 2009 yılına oranla 2010 yılında yüzde 15,1 oranında düştü.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]