Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Fransa’nın galibiyeti Kiev’i hüzne boğdu

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’nin D Grubu maçında Fransa, evsahibi Ukrayna’yı 2-0 yendi. Başkent Kiev’deki meydanlarda maçı izleyen Ukraynalı taraftarlar sessizliğe büründü.

Kiev belediyesinden yapılan açıklamada, başkentteki taraftar bölgesinde karşılaşmayı yerli ve yabancı olmak üzere yaklaşık 100 bin kişinin izlediği bildirildi. Hem yağmur arası hem de Fransa’nın Ukrayna’yı farklı bir şekilde yenmesi meydandaki kalabalığın sesini kesti. Termometrelerin 17 dereceyi gösterdiği Kiev’de onbinlerce taraftar, dev ekranda İngiltere – İsveç karşılaşmasını izlemeden dağıldı.

Hüznün ve sessizliğin hâkim olduğu sokaklardaki Ukrayna taraftarları, karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynadıklarını, ikinci yarıda ise yaptıkları yanlışlar yüzünden kaybettiklerini söyledi. Ukraynalı taraftarlar milli takımlarına İngiltere maçında başarı diledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]