Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İsveç: 2 – İngiltere: 3

Stat: Olympic Stadium (Kiev)
Hakemler: Damir Skomina, Primoz Arhar, Matej Zunic (Slovenya)

İsveç: Isaksson, Granqvist (Dk. 66 Lustig), Mellberg, Jonas Olsson, Martin Olsson, Larsson, Kim Kallstörm, Svensson, Rasmus Flm (Dk. 81 Wilhelmsson), İbrahimovic, Elmander (Dk. 79 Rosenberg)

İngiltere: Joe Hart, Glen Johnson, John Terry, Lescott, Ashley Cole, James Milner (Dk. 61 Theo Walcott), Steven Gerrard, Scott Parker, Ashlye Young, Welberk (Dk. 89 Chamberlain), Andrew Carroll

Goller: Dk. 23 Andrew Carroll, Dk. 64 Theo Walcott, Dk. 78 Welberk (İngiltere), Dk. 49 Glen Johnson (k.k), Dk. 59 Mellberg (İsveç)

Sarı kartlar: Dk. 58 Milner (İngiltere), Dk. 63 Mellberg, Dk. 72 Jonas Olsson, Dk. 90 Svensson (İsveç)

Euro2012 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu’nda ikinci maçlarında İsveç ve İngiltere karşı karşıya geldi. Mücadelede 1 – 0 öne geçen ardından da 2 – 1 geriye düşmesine rağmen İngiltere sahadan 3 – 2 galip ayrıldı.

İlk maçta ev sahibi Ukrayna’ya 2-1 yenilen İsveç, İngiltere karşısında bu akşam önce 1 – 0 geriye düştü. Sonra 2 – 1 öne geçti, ancak 3 – 2 yenilerek finallere veda etti. İngiltere ise geriye düştüğü maçı Carroll, Walcott ve Welbeck’in golleriyle 3-2 kazanarak, puanını 4’e yükseltti.

KİEV | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]