Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

AB Komisyonu Başkanı Barroso, Ukrayna’ya geliyor

AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso bugün Ukrayna’ya geliyor. 18-19 Nisan’da Ukrayna’da temaslarda bulunacak olan Barroso’nun, Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve Başbakan Nikolay Azarov ile görüşmesi planlanıyor.

Gün içerisinde Barroso, Ukraynalı yetkiler ile bir araya gelerek, AB ve Ukrayna arasında serbest ticaret bölgesini oluşturulması ile vize rejimi konularını görüşecek. Barroso’nun yarın başlayacak olan Nükleer Güvenlik Zirvesi’nin de açılışına katılması bekleniyor.

Yarın, Barroso’nun, Ukrayna ana muhalefet lideri Yuliya Timoşenko ile de bir araya gelecek.
Daha önce Barroso yaptığı açıklamada, Kiev’de gerçekleşecek olan nükleer konferansa katılacağını ve Çernobil ihtiyaçları için AB tarafından 110 milyon euro ödenek verileceğini belirtmişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]