Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Ukraynalı çocuklar İzmir Aliağa’da

Şenlikte Aliağa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da sahne alacak. Geçen yıl olduğu gibi üç gün boyunca Zeytinli Park'ta şişme oyun parkı kurulacak ve animasyon ekibi çocukları ücretsiz eğlendirecek.

İzmir’in Aliağa ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Özgür Dünya Çocukları Şenliği, 22 ile 24 Nisan 2011 arasında devam edecek.

Şenliğe katılacak olan Bosna Hersek, Makedonya, Moldova ve Ukrayna’dan 150 çocuk, 20 Nisan’da Türkiye’ye gelecek. Çocuklar, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla belirlenen ailelerde misafir olacak. 25 Nisan’da dönmesi planlanan öğrenciler, ülkelerinin danslarını sergileyecek.

Şenlikte Aliağa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da sahne alacak. Geçen yıl olduğu gibi üç gün boyunca Zeytinli Park’ta şişme oyun parkı kurulacak ve animasyon ekibi çocukları ücretsiz eğlendirecek.

Erkan Sakı | İzmir

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]