Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

TUİD-ISİAD işbirliği komisyonu kuruluyor

Ukrayna’ya iş gezisi düzenleyen Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD), geçtiğimiz hafta sonu TUİD’i ziyaret etti.

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren yaklaşık 20 Ispartalı işadamı, TUİD’de Yalçın Orman Ürünleri’nin (Okan Tanrıkulu) sponsorluğunda yapılan toplantıda Ukrayna pazarı ve ülke ekonomisine ilişkin bilgi alma fırsatı buldu.

TUİD Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Doğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Derneğin yeni yönetiminin ağırladığı ilk heyetin ISİAD olduğuna dikkat çekti. TUİD’in yeni yönetiminin, Türkiye’deki işadamları dernekleri, sanayi, ticaret odaları gibi kuruluşlarla ilişki geliştirilmesi konusuna ciddi önem verdiğini vurgulayan Doğan, ISİAD’lı işadamlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı da TUİD’e kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

TUİD ve ISİAD, iki dernek arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik ortak bir komisyon kurulması ve TUİD’in Isparta’da temsil edilmesi konularında mutabakata vardı.

Toplantının ardından kahvaltı bölümüne geçen katılımcılar farklı sektörlere ve iki derneğin faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

KAYNAK: TUİD WEB

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]