Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lucescu, Galatasaray’a kimi önerdi?

Galatasaray’da Başkan Adnan Polat, istifasını kabul ettiği Adnan Sezgin’i İtalya’ya gönderdi. Sezgin’in burada İtalyan teknik adam Claudio Ranieri ile görüşeceği ve yapılan teklifi kabul etmesi durumunda bir iki gün içinde İstanbul’a gelerek Sarı-Kırmızılı takımın başına geçeceği belirtildi.

Galatasaray’da Başkan Adnan Polat’ın G.Antepspor maçından önce Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına vardığı fakat genç teknik adamın sezon sonuna kadar izin istemesi yüzünden sıkıntı içinde olduğu, bu nedenle yabancı teknik adamlarla birer birer görüştüğü ortaya çıktı.

Terim net şekilde hayır dediği, Lucescu’nun Ukrayna’dan ayrılmak istemediği, Daum’un Bundesliga’da çalışmak istediği, Lippi ve Rafa Benitez’in ‘sezon ortasında olmaz’ dediği için transferlerin olmadığı belirtildi.

Ranieri’nin ise yaklaşık 2 haftadır G.Saray’ın DVD’lerini izlediği, başta İtalyan teknik adamın da sezon ortasında olmaz dediği fakat bir sürprizi olabileceği ortaya çıktı.

Bu arada Ranieri’yi G.Saray’a Lucescu’nun önerdiği iddia edildi.

Fotomaç

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]