Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da posta hizmetlerine yüzde 20 zam geliyor

{jcomments on}Ukrayna yerel basınında yer alan haberlere göre, Ukrayna Devlet Posta servisi “UkrPoçta” yeni yıldan itibaren verdiği hizmetlere yüzde 20 oranında zam yapmaya hazırlanıyor.

Yetkililerce yapılan açıklamada, posta hizmetlerine en son zammın 2009 yılında yapıldığı ve hâli hazırdaki mali durumun yeninden zam yapılmasının gerektirdiğini ortaya koyduğu bildirildi. Gelecek zamdan, mektup ve kargo etkilenecek. Posta hizmetlerindeki fiyat artışı hususunda, Milli Ulaştırma Komisyonu’nun da görüşlerinin dikkate alınacağı belirtildi.

Ülkede tekel olan “UkrPoçta” 2009 yılını önceki yıla nazaran yüzde 17 oranında daha fazla gelir ederek kapamıştı.

“UkrPoçta” posta hizmetlerinin yanı sıra finansal, reklam ve internet hizmetleri de veriyor. Ülkede uzun süredir emekliler aylıklarını bankadan değil direk postaneden yada postacıdan alabiliyor.

YUNUS ERDOĞDU – KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]