Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Demokrasiye kast eden her girişime karşıyız

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV), darbe girişimini kınadı. Twitter hesabından açıklama yapan GYV, “GYV olarak bu darbe girişimini net bir şekilde kınıyor, demokrasiye kast edecek her türlü girişime karşı olduğumuzu deklare ediyoruz.” dedi.

İşte o açıklama:

“Demokrasiye yapılacak her türlü darbenin karşısındayız.

Bir süreden beridir askıya alınmış demokrasimiz ne yazık ki bir kere daha derin bir yara almıştır.

Demokrasilerde hükümetler seçimle gelir, seçimle giderler. Aksi asla düşünülemez.

Oldukça ‘tuhaf ve ilginç’ bulduğumuz bu darbe girişimi ne yazık ki üç yıldan beri yaşanan cadı avına yeni bir boyut getirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat verecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Hükümet yetkililerin bu darbe girişiminin daha ilk dakikalarından itibaren her zaman olduğu gibi Hizmet Hareketi’ni suçlaması bu endişemizi doğrular niteliktedir.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı olarak bu darbe girişimini net bir şekilde kınıyor, demokrasiye kast edecek her türlü girişimlere karşı olduğumuzu bir kez daha deklare ediyoruz.”

 

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]