Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

2010 Dünya Kupası’nda 5 Türk futbolcu

Güney Afrika’da yapılan, 2010 Dünya Kupası’na Türk Milli Futbol Takımı katılamazken, İsviçre ve Alman asıllı 5 Türk futbolcu yeşil sahalarda boy gösteriyor.

Alman Milli Takımı’na çağrılan Werder Bremenli Mesut Özil ve Stutgartlı Serdar Taşçı, Almanya’yı, Udinese’den Gökhan İnler, Bayer Leverkusen’den Eren Derdiyok ve FC Luzern’den Hakan Yakın İsviçre formasıyla görev yapıyor.

Yedek kulübesinde oturan Serdar Taşçı henüz sahalarda boy göstermese de diğer 4 futbolcu sahadaki performanslarıyla göz doldurdu.

Derdiyok, Yakın ve İnler ile yeşil sahaya çıkan İsviçre Milli Takımının Avrupa şampiyonu İspanya’yı yenmesi ise Dünya Şampiyonası’nın sürpriz arasında yer aldı.

Taner Çetinkaya – Ukrayna Haber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]