Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

Kiev’in zeki çocukları ödüllerini aldı

Türk müteşebbislerce açılan Uluslararası Meridyen Okulu’nun Kiev çapında düzenlediği ve 93 okuldan 319 öğrencinin katıldığı bilgi yarışmasının ödül töreni yapıldı.

100’ü aşkın kişinin katıldığı ödül töreninde Kiev’in zeki çocukları ödüllerini okul müdürü Rulikivskiy Svetislav Petroviç ve Okulun Kurucu Temsilcisi Ahmet Aydın’ın ellerinden aldı.

Kendi kategorilerinde dereceye giren öğrencilere; başarı sertifikalarının yanı sıra ilk üçe giren öğrencilere 1000, 750 ve 500’er Hrivna para ödülünün yanında çeşitli hediyeler verildi.

Bilgi ve emekleriyle kazandıkları ilk paraların heyecanı ve sevinci yaşayan dereceye giren öğrenciler daha sonra okul tarafından verilen kokteyle katıldı.

UKRAYNA HABER EĞİTİM HABER SERVİSİ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]