Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

AB ülkeleri gözünü Rus pazarına dikti

Global krizin kıskacından bir türlü kurtulamayan AB ülkeleri, gözünü Rus turizm pazarına dikti.

Yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen AB ülkeleri, psikolojik baskı yaratan Schengen vize uygulamasını ya tamamıyla kaldıracak ya da cok büyük bir kolaylık sağlayacak. Konu ile ilgili AB ülkelerinin 30 Mayis`ta Rusya ile yapilacak zirve toplantısında, vizesiz bir uygulama kararının çıkması ağırlık kazanıyor.

AB ülkeleri bu uygulama ile Turkiye`nin pazar payını düşürmeyi Yunanistan, Portekiz gibi AB ulkelerine turizmden katki yaratmayi hedefliyorlar.

Türkiye bu uygulamalar karşısında gereken önlemi almalıdır. Bu haliyle Yunanistan, toplumsal olaylar yüzünden bizimle rekabet edemiyor ama indirimli fiyatlar ve vize kolayligi ile gelecekte bizim için önemli bir rakip.

Euro`nun deger kaybı, birikimini USD bazında yapan Rus halkının alim gücünü artırdı. Bu da EURO ile satiş yapan AB ülkeleri için bir avantaj getirdi ve talebi arttirdi. Bunun  yaninda vizesiz uygulama ciddi bir atak demek…. Bu konuda çok dikkatli olmalıyız

Orhan Sancar
[email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]