Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başarılı eğitimci Tekin Yıldız Tehdit ve takip ediliyorum

Uluslararası Meridyen Okulu Kurulu Başkan Yardımcısı Tekin Yıldız tehdit ve takip ediliyor

Ukrayna’daki eğitim gönüllüleri Türkiye’de gerçekleşen 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gerekçesiyle tehdit altında.

Uluslararası Meridyen Okulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tekin Yıldız, yaşanan hadiseler nedeniyle tehdit ve fiziki takip edildiğini söyledi.

Olaylar akabinde Türkiye’deki evi basılmış, küçük kardeşi ile eşi göz altına alınarak, Tekin Yıldız’ın teslim olması halinde serbest bırakılacağı ifade edilmişti.

Samsun’daki evine el konulan, Bank Asya ve Yapı Kredi bankalarındaki hesapları bloke edilen başarılı eğitimci Yıldız’a yönelik baskılar, Türkiye Cumhuriyeti Kıyiv Büyükelçiliği tarafından da sürdürüldü. Kıyiv Büyükelçiliği, Tekin Yıldız’n çocuklarının pasaport işlemleri başta olmak üzere bütün resmi işlemlerini yapmayı reddederek Türkiye’ye dönmeye zorladı.

Büyükelçilikler vasıtasıyla Türkiye’ye; Malezya, Pakistan, Afrika ülkelerinden zorla kaçırılan Gülen Hareketi gönüllülerine çok ağır işkenceler yaplıyor. Gözaltında işkence altında ölen Gülen Hareketi mensuplarına ise,

“intihar etti” denilerek ailelerine dahi verilmeden, “vatan hainleri” mezarlıklarına defnediliyor.

Yurt dışında MİT’in kaçırma olayları ve ölüm tehditleri ve Ukrayna’da bazı mafyalarla illegal anlaşmalar yaptıkları yönde haberler çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişiler Türk Kültür Merkezi Müdürünü dövmüş, pasaportu ile resmi belgelerini zorla almıştı.

ukraynahaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]