Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Müslümanlara sıcak mesaj veren Wulff hedefte [VİDEO]

Alman Focus dergisi, İslamiyet’in Almanya’nın bir parçası olduğunu söyleyen Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un, fotomontajla Müslüman’a benzetilmiş fotoğrafına yer verdi.

Wulff’un baş sayfadaki fotoğrafının altında “Benim Almanyam” şeklinde bir ifade yer aldı. Derginin iç sayfalarında yer alan haberde de, Wulff’un fotoğrafının altında “Şark ülkesi”, ülkede yaşayan Müslüman göçmenleri eleştiren Hıristiyan Sosyal Birlik Partisi (CSU) Genel Başkanı ve Bavyera Eyaleti Başbakanı Horst Seehofer’in fotoğrafının altına da “Batı ülkesi” yazıldı. Bu haberde, Wulff’un İslamiyet ile ilgili, Seehofer’in de Türk ve Arap göçmenleri eleştirdiği sözlerine yer verildi. Dergiye konuşan Almanya Aile Bakanı Kristina Schröder, uyumu eleştirenlere yabancı düşmanı gözüyle bakılmasını eleştirerek, “Bu konuda önemli adımların atılmasını istiyorsak, tartışma kültürü uyum politikası için de geçerli olmalı.” dedi.

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]