Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Mağdur Kürsüsü

Parkinson hastası Aysu Bayram, kızıyla birlikte hapse gönderildi

5 çocuk annesi Aysu Bayram, liseye giden iki küçük kızı ve hukuk okuyan en büyük kızıyla birlikte tutuklandı.

İstanbul’da yaşayan 5 çocuk annesi Aysu Bayram, terör suçlamasıyla gözaltına alındı ve kızıyla birlikte hapse gönderildi. Bayram’ın, liseye giden iki küçük kızı ve hukuk okuyan en büyük kızıyla birlikte tutuklandığı bildirildi.

Olay, 7 Mayıs’ta İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Gülen cemaati üyesi olduğu iddiasıyla üniversite, lise ve ilköğretim öğrencilerine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında gerçekleşti. Bu operasyonda terör suçlamasıyla gözaltına alınan yaklaşık 50 kişiden 29’u tutuklandı. Tutuklananlar arasında, çocuklarının annesi olan ve Parkinson hastası olan Aysu Bayram ile lise ve üniversite öğrencisi kızları da bulunuyordu.

Bayram’ın Beylikdüzü’ndeki evinden gözaltına alındığı, hukuk 1. sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki kızının da aynı operasyonda tutuklandığı belirtildi. Bayram’ın liseye giden diğer iki kızının ise önceki gün serbest bırakıldığı ifade edildi. Ayrıca, Bayram’ın kısa bir süre önce parkinson teşhisi konulduğu ve 2 sene önce oğlundan karaciğer nakli yapılarak hayata tutunduğu da haberde yer aldı.

Sorgu sürecinde, polisin çocuklara psikolojik baskı yaptığı ve onlara “Size içerde kan kusturacaklar” gibi tehditlerde bulunduğu da iddia edildi.

Muhabir: Yunus Erdoğdu  – [email protected]

FaceBook: facebook.com/erdogduy

Telegram: t.me/ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]