Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dünya, seçim sonuçlarını yine 60 bin kişi ile çalışan Cihan’dan öğrendi

Cihan Haber Ajansı, sandıklardan aldığı sonuçları rekor bir hızla, ulusal ve uluslararası yayın kuruluşlarına ulaştırmayı başadı.

Cihan Haber Ajansı (Cihan), referandum sonuçlarını hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna duyurarak yeni bir rekora imza attı. Saat 19.50 itibarıyla sonuçların yüzde 98’i Cihan tarafından abonelerine servis edildi.

Aboneleri ve anlaşmalı televizyonlar başta olmak üzere çok sayıda basın kuruluşu, Cihan’dan aldığı verileri anında ekranlara yansıttı. Cihan, başta TRT olmak üzere birçok medya kuruluşuna en sıcak bilgileri anı anına iletmeyi başardı. Ulusal ve yerel TV’ler, gazeteler, siyasi partiler, radyolar ve internet siteleri de bu verilerden yararlanarak okuyucu ve izleyicilerini bilgilendirdi. Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün yerli ve yabancı basın mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırmak için Ankara Rixos Otel’de kurduğu basın merkezinde de referandum, Cihan verileriyle takip edildi.

Elde edilen başarıyı değerlendiren Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, referanduma iki ay öncesinden hazırlandıklarını belirtti. Bilici, “Bu alandaki başarımız kanıtlandığı için daha biz sahaya inmeden, birçok televizyon yöneticisi ‘Ne zaman anlaşma yapacağız?’ diye sormaya başladı. Kısa sürede yapılan anlaşmalara baktığımda, başta bütün ulusal kanallar olmak üzere tüm Türkiye’nin referandum sonuçlarını bizim aracılığımızla izleyeceğini gördüm.” dedi.

ALTAN CANKUT – ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]