Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Teknoloji

Outlook – Hotmail çöktü! Neden çalışmıyor? Postalar gönderilemiyor!

Sosyal medyaya bakıldığında, ağırlıklı olarak Türkiye'de Outlook ve Hotmail neden çalışmıyor sorguları gündeme gelirken yurt dışında da Microsoft'un bazı farklı servislerinde de problemler yaşandığı anlaşıldı.

Outlook ve Hotmail’de gün boyu sorun yaşandı. Microsoft’un sağladığı e-posta servisleri ve bulut platformlarında kısmi olarak problemler görülüyor. Outlook ve Hotmail kullanıcıları e-posta servislerinin neden çalışmadığını araştırırken, Microsoft herhangi bir açıklama gelmedi.

Peki, Outlook – Hotmail neden çalışmıyor? Outlook çöktü mü? İşte detaylar…

Sosyal medyaya bakıldığında, ağırlıklı olarak Türkiye’de Outlook ve Hotmail neden çalışmıyor sorguları gündeme gelirken yurt dışında da Microsoft’un bazı farklı servislerinde de problemler yaşandığı anlaşıldı. Özellikle Hindistan ve Malta’da Microsoft’un kurumsal bulut teknolojilerinde bazı ‘paylaşım’ problemleri gözlemleniyor. Tahminlere göre Outlook – Hotmail neden çalışmıyor sorusunun cevabı, şirketin sunucuları ile ilgili bir durum. Üstelik, Microsoft yeni bir Windows 10 güncellemesi duyurmasıyla, bu problem yaşanmaya başladı.

OUTLOOK NEDEN ÇALIŞMIYOR? HOTMAIL ve OUTLOOK İLE E-POSTA GÖNDERİLEMİYOR

Outlook ile, kullanıcılar server üzerinden Office yazılımlarına ulaşabiliyor, aynı platform üzerinde farklı kullanıcılarla evrak paylaşabiliyorlar. Şu sıralar evrak paylaşımlarında bazı problemlerle birlikte Hotmail ve Outlook Mail’den girilen e-postalar da alıcılara ulaşılamıyor. Gönderilemeyen e-postalar, Outlook Mail ara yüzündeki ‘Drafts’ sekmesine düşüyor.

Sosyal medya hesaplarından bazı kullanıcılara cevap veren Microsoft, durumun geçici olduğunu belirtti.

Şirket geçmişte de benzer bir sorun yaşamış, yaklaşık 24 saat hizmet verememişti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]