Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

VİDEO | Kıyiv’deki eşitlik yürüyüşü KyivPride2020’ye bu sene LGBT’ler çevrimçi katılacak

Kıyiv’de "Onur Haftası" kapsamında koronavirüs nedeniyle etkinlikle çevrimiçi düzenlenecek, LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, trans, interseks) bireyler internette buluşacak.

Koronavirüs salgını LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, trans, interseks) bireyleri de olumsuz etkiledi. Bu sene buluşamayacaklar. Eşitlik yürüyüşü KyivPride2020 bu sene çevrimiçi formatta gerçekleşecek.

Haziran boyunca, LGBT ve Ukrayna ve dünyadaki “onur hareketi” münasebetiyle bir dizi çevrimçi etkinlik gerçekleştirecek. Her Cumartesi ve Pazar günü KyivPride sosyal ağlarında ve diğer dijital platformlarda çevrimiçi etkinlikler gerçekleşecek.

LGBT ve alt topluluklarının temsilcileri ve herkes için özgürlük ve eşitlik değerlerini paylaşan destekçileri ile çeşitli yayınların konukları olacak.

“farklı olsak da birlikteyiz” şiarıyla gerçekleşecek “Eşitlik Yürüyüşü” etkinlikleri 21 Haziran’da son bulacak.
Geçtiğimiz yıl ki yürüyüşün fotoğrafları ve videosu için tıklayınız.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]