Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürküVideo

#Susamam klibinde oynayan Mirac: “HDP ve FETÖ bağlantılı kişiler şarkıyı paylaşmasın”

Bir başka rapçi Gazapizm, Mirac’ın tweet’ine, "Peki tam olarak hangi partililer paylaşabilir şarkıyı tam liste verebilir mi bu arkadaş?" sorusuyla tepki gösterdi.

Türkiye’de ilk gün büyük ilgi gören Şanışer’in 15 dakikalık klibinde #sokak bölümünü seslendiren şarkıcı Mirac, Twitter hesabından yaptığı ‘HDP ve Fetö bağlantılı kişilerin şarkıyı paylaşmasından rahatsızlık duyuyorum’ mesajına gelen tepkiler sonrası mesajı sildi.

Mirac söz konusu sosyal medya paylaşımında, “Şarkıda bulunan bir kişi olarak ve tamamen yoksulu, yetimi, mülteciyi, sokağı anlatan biri olarak aşırı uç siyasi kesimlerin, HDP ve FETÖ bağlantılı kişilerin şarkıyı paylaşmasından ve bundan nemalanmasından aşırı rahatsızlık duyduğumu belirtmeliyim” dedi.

Şarkıcı, gelen tepkiler üzerine yazdığı yeni mesajında, “HDP yerine PKK demek daha doğru olacaktı, HDP sonuçta hala aktif siyaset yapan bir parti’ dedi.

Söz konusu paylaşımlarını silen Mirac’a sosyal medyada tepki gösterildi.

Diğer yandan Türkiye’de 6 Eylül’de yayımlanan ve büyük ilgi gören #Susamam klibi 24 saat içinde 10 milyona yakın izlendi.

[VİDEO] Türkiye’nin dertlerini 20 müzisyen dile getirdi: #Susamam

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]