Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
SiyasetVideo

Hakan Şükür: Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce için ‘O bizim karşı taraftaki adamımız’ dedi

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yle ilgili çok önemli bir anektotu anlattı. Eski AKP milletvekili olan Hakan Şükür, Tayyip Erdoğan’ın bir çok milletvekili ve bakanın bulunduğu bir ortamda İnce için, “O bizim karşı taraftaki adamımız.” dediğini söyledi.

Hakan Şükür, “İftira, yalan, dolan, pislik, köşeye sıkıştırma! Bakın ben size kelimesi kelimesine söyleyeyim; ülkenin bugünkü cumhurbaşkanı (Erdoğan), bana ve benim bulunduğum ortamda bir çok milletvekili ve bakana, Muharrem İnce’yle ilgili, “O karşı tarafta bizim adamımız” dedi yaa! Daha ne desin? Mahkemeye verecektim ben Muharrem İnce’yi, Meclis’teki bir olaydan dolayı. Meclis (TBMM)’in koridorlarında oradaki hanımefendilere, oradaki sekreterlere bir sorun beyefendiyi (Muharrem İnce’yi). Ne açıkları varsa! Onlara muhalifmiş gibi görünüp, nasıl onlara çalışıyorsa… Bu ve bunun gibi türevleri de var. Bunları (zamanı gelince) piyasaya sürüyorlar.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]