Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Ukrayna’da insanları rahatsız ederek video çeken Türkiyeli kadına tepki yağdı!

Sosyal medya fenomeni Betizmmm Türkiye’yi rezil etti: İşte tepki çeken görüntüler…

Bir milyondan fazla takipçisi olan sosyal medya fenomeni “Betizmmm” lakaplı Betül Demirkaya’nın kendi hesabından yaptığı son paylaşım tepkilere neden oldu.

Ukrayna’nın turizm şehri Lviv’de Sokaktan geçen kişilere bağıran, telefon kullanılmaması gereken operada çektiği videolarla övünen Demirkaya’ya sosyal medyada tepkiler kısa sürede çığ gibi büyüdü.

“Betizmmm” adıyla Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi olan Betül Demirkaya hesabını kilitledi.

Demirkaya’nın Lviv sokaklarında çektiği videolarda yerli halka ve yabancı turistler Türkçe söylediği sözler büyük tepki topladı.

Demirkaya, Instagram hesabında ‘story’ olarak paylaştığı bir görüntüde yabancı bir çifti rahatsız ederken, daha sonra sokakta yürürken telefonu ile ilgilenen birine “önüne bak önüne” diye bağırıyor.

SOKAK SANATÇILARINI RAHATSIZ ETTİ
Bunlarla da yetinmeyen Demirkaya, sokakta müzik yapan sanatçıların yanına giderek onları provoke ediyor ve “Nikahına beni çağır sevgilim” şarkısını bağıra bağra söyleyerek canlı performansın yarıda kalmasına neden oluyor.

Binlerce sosyal medya kullanıcısı, Ukraynalı yetkililerden Demirkaya’nın sınır dışı edilmesiyle ilgili kampanya başlattı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]