Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Basın Bildirisi

10. Yılı’ında Procenne’e Yeni Genel Müdür

2023 yılının başından beri kurucu ortak Selçuk Yayan’ın yürütmekte olduğu Procenne Genel Müdürlüğü görevi Onur Akın’a devredildi.

10. yılını geride bırakan Procenne’de göreve başlayan Akın, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Lisans ve İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans derecelerine sahip. 19 yıl boyunca Cisco’da Kanal Müdürlüğü, Kurumsal Pazar Satış Müdürlüğü ve Özel Sektörden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, 2022 yılında ise New Relic MENAT bölgesinden sorumlu Satış Direktörlüğü görevlerini üstlenen Akın, 1 Eylül itibariyle Türkiye’nin lider siber güvenlik üreticilerinden Procenne Genel Müdürlüğü’nü devraldı.

Onur Akın’ın da ekibe katılmasıyla birlikte Procenne, bundan sonraki süreçte hem Türkiye’de hem dünyada dijital güvenlik ihtiyacı olan kurumlar için yüksek teknoloji ve katma değerli ürün ve çözümler üretmeye devam ederek küresel bir dijital güvenlik markası olma yolunda eskisinden daha emin adımlarla ilerleyecek.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]