Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Başından vurulan asker, miğferi sayesinde böyle kurtuldu

Afganistan’ın güneyindeki Helmand vilayetinde operasyon düzenleyen Amerikan askerlerinden biri ölümle burun buruna geldi. Başına keskin nişancı mermisi isabet eden komando, miğferi sayesinde hayatta kaldı. Vurulma anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Olayın görüntüleri video paylaşım sitelerine ilk olarak 26 Eylül’de yüklense de kısa süre sonra silindi. Görüntüler, başka kullanıcılar tarafından yeniden yayınlandı. Helmand vilayetindeki Now Zad bölgesinde helikopter destekli operasyona giden 3 Amerikan askeri, bir tünelin çıkışında Taliban militanlarının keskin nişancı ateşiyle karşılaştı. Askerlerden biri başından vuruldu. Miğferden seken kurşun, şans eseri diğer iki askere de zarar vermedi. Yaşananlar, vurulan komandonun arkasındaki askerin miğferindeki kamerayla an be an kaydedildi.

Görüntülerde, yaşadıklarına inanmakta zorluk çektikleri görülen 3 askerin, sniper ateşiyle karşılaştıkları yerden geri döndükleri ve telsizle yardım istedikleri görülüyor. Miğferdeki kurşun izi de dikkat çekiyor.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]