Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

VİDEO | Ukrayna’da köprüden buz tutan nehre düşen TIR’ın Türk şoförü öldü

Ukrayna’da meydana gelen kazada Türkiye vatandaşı TIR şoförü hayatını kaybetti. Kazanın Çernigiv kenti yakınlarında meydana geldiğini ifade edildi.

Türkiye’den Belarus’a limon taşıyan Türkiye plakalı TIR Ukrayna’nın Çernigiv şehri yakınlarında kaza yaptı.

Kaza, 21 Şubat günü saat 23.50 sularında Çernigiv bölgesindeki Şestovitsa köyü yakınlarında meydana geldi. Mercedes-Benz Actros marka TIR bir köprünün bariyerlerini yıkıp Desna Nehri’ne düştü. TIR kalın buz tabakasını parçalayarak göle gömüldü.

Ağır vasıta hala sudan çıkarılamazken, Türkiye vatandaşı 30 yaşındaki Mustafa Yıldız’ın kabinde sıkışan cesedi öğle saatlerinde çıkartıldı. Reyhanlı da yaşayan ve uluslararası bir ithalat ihracat firmasında TIR şoförü Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti.

Mustafa Yıldız’ın daha yeni dünya evine girdiği belirtildi.

Yıldız’ın naaşı yapılacak incelemelerin ardından Türkiye’ye gönderilecek.

Emniyetten yapılan açıklamada, “TIR, köprünün 15 metrelik çitine çarparak nehre düştü. Kazanın görgü tanığı, kabinden kimsenin çıkmadığını söyledi. Hemen olay yerinde arama operasyonu başladı. Şoför suda bulunamadı. Daha sonra suya batan kabinde olduğu görüldü” denildi.

Merhum, Mustafa Yıldız’ın meslektaşları basına yaptıkları açıklamada, Yıldız’ın birkaç yıldır uluslararası kargo ile uğraştığını, kaza yaptığı seferde Türkiye’den Belarus’a 18 ton limon taşıdığını direksiyonda uyumuş olabileceğini belirtti.


Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Yunus Erdoğdu | Kıyiv – [email protected]

Twitter: @erdogduy

Olay yerinden Canlı Yayınlar için : Twitter: @ukraynahaber

Facebook: facebook.com/erdogduy

İnstagram: instagram.com/ukraynahabercom/

Son Dakika için Telegram Haber Kanalımız:
https://t.me/ukraynahaber
Haber İhbar Hattı WhatsApp:

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]