Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Davutoğlu davasından beraat eden Alaattin Çakıcı İç Anadolu turunda

Çakıcı'nın, Davutoğlu'na karşı sarf ettiği sözlerin hakaret değil, eleştiri olduğu hükmüne varan mahkeme, Çakıcı'nın beraatine karar verdi.

Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz gün Kırıkkale ve Keskin ziyaretinin ardından aynı gün Kayseri’ye geçerek, Kayseri’de yakın dostları tarafından karşılandı.

Çakıcının danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi

Alaattin Çakıcı’yı Kayseri ve çevre illerinde çok sayıda kalabalık Çakıcı’nın kaldığı otele gelerek  ziyaret ettiler. Çakıcı ile de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kayseri MHP Milletvekili Çakıcı’nın Kaldığı Otelde Ziyaret Etti

Kayseri’de dostlarıyla ve ülkücüler ile bir araya gelen Alaattin Çakıcı’yı kaldığı otelde ziyaret eden bir diğer isim de Kayseri MHP Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’du ve Çakıcı ile uzun sohbet etti.

Kırıkkale ve Kayseri’de bir araya gelen Çakıcı’nın yakın dostu eski milletvekili Vahit Kayrıcı, Çakıcı’nın yeğeni Barış Çakıcı, Ankara’dan Selahattin Yılmaz,  İş Adamı Aziz Çevik,Kayserili iş adamı İbrahim Sungur’un yeğenleri ,İş Adamı Zülfükar Gün ile birlikte bir diğer isim de çevre illerden gelen Menderes Kutlu ve arkadaşları gelerek Çakıcı’nın kaldığı otelde ziyaret ettiler. Gün boyu Kayseri’de kalarak dostlarıyla vakit geçiren Çakıcı, aynı gün Kayseri’den ayrılarak Nevşehir Uç Hisar’da yakın dostu Mimi Kapadokya Hotel işletmecisi ve aynı zamanda  Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu olan Dr. Halil Uluer’in daveti üzerine akşam yemeğinde bir araya geldi.

Alaattin Çakıcı Keskin adliyesinde ifade verdi: Davutoğlu’na hakaret etmedim eleştirdim!

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]