Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Euro 2012’nin en yüksek maaş alan antrenörleri açıklandı

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye katılan ülkelerin futbol takımlarını çalıştıran antrönerlerin maaşları açıklandı. En çok maaş alan antrenör yıllık 7 milyon euro ile Rusya milli takımının Hollandalı antrenörü Dick Advocaat oldu.

En pahalı teknik adamların listesinde ilk üçe İtalya takımın antrenörü Cesare Prandelli (3 milyon euro) ve Almanya’nın  antrenörü Joachim Löw (2,5 milyon euro) girdi.

Euro 2012’ye katılan takımların teknik adamların maaş reytingi şöyle:

1.Rusya: Dick Advocaat – 7 milyon euro

2. İtalya: Cesare Prandelli – 3 milyon euro

3. Almanya: Joachim Löw – 2.5 milyon euro

4. İngiltere: Roy Hodgson – 2 milyon euro

5. Hollanda: Bert van Marveyk – 1.8 milyon euro

Şampiyonaya ev sahipliği yapan ülkelerden, Ukrayna’nın teknik adamı Oleg Blokhin ise 600 bin euro yıllık ücret ile 10’uncu sırada. Ev sahibi diğer ülke Polonya’nın teknik adamı Franciszek Smuda ise gelir sıralamasında 300 bin euro yılık geliri ile 14’üncü sırada yer aldı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]