Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Manchester karşısında kaybetmek kolay, kazanmak olay olur

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün dünyanın en iyi birkaç takımından biriyle mücadele edeceklerini, bundan dolayı kazanmak için futbolcularının normalin üzerinde bir performans sergilemeleri gerektiğini belirtti. Terim, “Manchester United karşısında kaybetmek ‘kolay’, kazanmak ise ‘olay’. Umarım oyuncularım ikincisini tercih eder” dedi.

Fatih Terim, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile yapacakları maç öncesi Old Trafford Stadı’nda İngiliz ve Türk basın mensuplarının sorularını cevapladı. Terim, Manchester United ile Old Trafford’da karşılaşmanın çok kolay bir şey olmadığının altını çizerek, “Oyuncularına Türkiye’de oynadıkları kupa, lig ve Süper Kupa maçlarındaki performanslarının bu maçta yetmeyeceğini, bunların üzerine çıkmak gerektiğini vurguladım” diye konuştu.

Manchester United’ın geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde başarısız olmasının kendileri açısından tehlikeli olduğuna dikkat çeken Terim, ”Manchester United bana göre Şampiyonlar Ligi’nin en başarılı takımı. Çünkü, hep var. İlk dörtte var, finalde var, çeyrek finalde var. Geçen sene olmamış olabilir ama hep var. Geçen sene bu seviyede başarısız olması da bizim açımızdan tehlikeli; bu sene daha çok isteyeceklerdir” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Manchester United’ı sahasında yendiğinin hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, “Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın galibiyetleri var. Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi ümit ederim biz takip ederiz, dileğim bu. Her maçın kendine göre zorluğu var. Ezeli rakiplerimizin aldığı neticeleri almayı isterim açıkçası. Önemli işler yapmışlardı onlar, biz de inşallah yaparız” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Galatasaraylı çok sayıda oyuncunun ilk kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olmasının dezavantaj oluşturmadığını vurgulayarak, ”Açıkçası ben oyuncularımın, hele hele oynamamış veya genç oyuncularımın bunu bir fırsat olarak görmesini bekliyorum ve istiyorum. Her zaman gelmeyebilir, o zaman bu şansı çok iyi değerlendirmek lazım. Bu sebeple onlardan iyi performans bekliyorum” sözlerini sarf etti.

Terim, rakiplerinin Robin van Persie, Kagawa, Valencia gibi çok sayıda tehlikeli futbolcusunun olduğunu ancak birebir adam markajı yapmayacaklarını kaydetti. Manchester Havaalanı’nda Galatasaraylı taraftarlar ve İngiliz polisi arasında yaşanan arbedeye ilişkin ise Terim, Manchester’da bu sabah iki polisin öldürüldüğünü otele geldiğinde öğrendiğini ve bu yüzden polisinin durumunu anlayışla karşılamak gerektiğini söyledi.

KADİR UYSALOĞLU | MANCHESTER – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]