Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İşadamı Saygun Kantoğlu hayatını kaybetti

Ukrayna'nın önde gelen iş adamlarından Saygun Kantoğlu vefat etti.

Ukrayna’daki Türk toplumunun sevilen isimlerinden, işadamı Saygun Kantoğlu, yakalandığı hastalık sonucu 55 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Synchron Bilgi Teknolojisi ve Hizmetleri’nin CEO’su Sayın Saygun Kantoğlu’nun Türkiye’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

TUSİB VE TUİD TAZİYE YAYINLADI
TUSİB’in taziye mesajında: “Ukrayna’daki Türk toplumunun değerli isimlerinden, işadamı Saygun Kantoğlu, hayatını kaybetti. TUSİB olarak, Saygun Kantoğlu’na Allah’tan rahmet; sevenlerine ve ailesine, sabır ve başsağlığı diliyoruz.” ifadesi yer aldı.

TUİD’in başsağlığı mesajı ise şu şekilde: “Ukrayna Türk iş dünyasının saygın ismi, Türk Ukrayna İşadamları Derneği’nin (TUİD) yönetim kurulu eski başkanvekillerinden, Saygun Kantoğlu’nu maalesef kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Başta eşi Şebnem Kantoğlu ve çocukları olmak üzere tüm yakınlarının, sevenlerinin, bizlerin başı sağ olsun.
TUİD Yönetim Kurulu”

Türkiye Cumhuriyeti Kıyiv Büyükelçisi Mehmet Samsar, Kıyiv Uluslararası Kadınlar Kulübü (IWCK)’nün düzenlediği yardım organizasyonuna katkılarından dolayı Kantoğlu’na plaket vermişti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]