Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Zelenskıy, koronavirüsü yendi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy’nin, 9 Kasım’da COVID-19'a yakalandığı açıklanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy’nin, bugün yapılan Covid-19 testinin sonucunun negatif çıktığı bildirildi.

Zelenskıy sosyal medyada paylaştığı video mesajında; kendisini iyi hissettiğini, ateşinin 36,6 olduğunu ve bugün itibariyle işinin başına döndüğünü söyledi.

Zelenskıy, “Nihayet negatif bir koronavirüs test sonucum var… Neyse, bugünden itibaren zaten işteyim. Yoğun bir gün bekliyor, her zamanki gibi işe dalmaktan çok mutluyum” dedi.

Zelenskıy, vatandaşlardan; hastalığın risklerini anlamalarını ve kendilerine azami özeni göstermelerini, maskelerini takmalarını, izolasyonun önemine, sosyal mesafeye, dengeli vitamin almaya, spora devam etmelerini istedi.

UKRAYNA’DA VAKİA SAYISI HIZLA ARTIYOR

Bu arada, Ukrayna’da 23 Kasım saat 8: 00’de itibariyle yaklaşık 635 bin COVID-19 vakiası kaydedildi.

Vakalardan 291 bin 60 kişi iyileşirken 11 bin 75 kişi hayatını kaybetti. Cuma günü 14 bini geçen günlük vakia sayısı hafta sonu 11 bine kadar düştü.

Zelenskıy’nin testi 9 Kasım’da pozitif çıkmıştı. Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, tüm önlemlere rağmen test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu.

Hastaneye kaldırılan Zelenskıy, “Çoğu kimse COVID-19’u atlatıyor. Ben de atlatacağım. Her şey iyi olacak” demişti.

Muhabir: Yunus Erdoğdu

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]